Vesmír se nám otevřel a já konečně mohu touto cestou deklarovat splnění snu

20.06.2024 12:49

Chovatelství není jn o úspěších a o tom, že vše jde hladce, podle vašich představ, podle plánů ... člověk míní, život mění. Jak by řekla úžasná Verunka Pemlová: "To, že to chceš ty, neznamená, že to chce i Brighdee! Tohle prostě musíš přijmout." Děkuji jí za podporu, kterou mi dávala. A tu podporu jste mi dávali i mnozí další ... DĚKUJI. 

Bylo především důležité uklidnit samu sebe, nevytvářet si nějaké představy a chovat se tak, že žiji tady a teď a vše má svůj přírodní řád.

Naše strasti mi ovšem daly poznat i skvělé lidi, musím vypíchnout správňáckou Renate Koch, srdečnou a magickou Angelu Lemberger, nezapomenutelně všeobjímající Lizu Ramenzzoni a ... profesionální, vědomostmi a zkušenostmi nabytou a báječnou Bětku Vrublovou.

I stalo se, že výlet s Růženkou za krásami Beskyd, opepřený dvojím splynutím překrásné Brighdee a láskyplného Jakea a Honzíkovými třemi výjezdy na Lysou horu, nám pomohl otevřít vesmír ... a Brighdee a Jake se stanou nejpozději 10.7.2024 rodiči hnědo-černé ošatky malých E---pupínků.

Bližší informace budou uvedeny v oddíle k vrhu E.

Držte nám palce ... Ali & Brighdee

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode